Schlagerfestival

 

Tidspunkt  for Danmarks største Schlagerfestival er fra d. 30. juli til d. 1. august. Det er en festival på tre dag med masser af tysk schlagermusik.

Kendetegn  eller et motto for Schlagerfestivalen er ikke offentliggjort. Muligvis forbi det er første gang at denne festival finder sted. 

 

Antal festival deltager dette antal kendes af gode grunde ikke. Men Schlagerfestivalen er en non-profit festival og alle som er tilknyttet festivalen fra slutningen af juli til starten af august er frivillige. Et eventuelt overskud vil gå til velgørenhed.

Musikken til Danmarks første og største Schlagerfestival er alle tyske kunstner. På festivalens to scener vil man blandt andet kunne opleve Fantasy, Wolkenfrie, Andres Jürgens, Tommy Fischer og Jörg Bausch som er en stor stjerne i Tyskland og en meget moderne schlager.

 Billede fra www.festivalfakta.dk

Historie bag denne Schlagerfestival eller opstarten til festival skal findes hos arrangørerne som har mere end ti års erfaring inden for forskellige festivaler. De mente at, tiden var inde til at afholde en festival med schlagermusik i Danmark. En festival hvor Schlager fans kunne mødes omkring deres fælles interesse for tysk schlagermusik. Festivalen afholdes i Sundsøre Kultur & Musikarena som ligger lige ned til Limfjorden. Arrangørerne håber at denne festival bliver en tilbagevendende begivenhed og et musikalsk samlingssted for de mange danske og udenlandske Schlager fans.

Overnatning  til festivalen kan finde sted på den indhegnede campingplads og med en gyldig partoutbillet. Campingpladsen åbner onsdag d. 29. juli kl. 18 og lukker søndag d. 2. august kl. 12. Ellers ligger der i nærheden af festivalen mange hostels, sommerhuse og hoteller.

Pris/billet for alle dage med adgang til campingpladsen er 800 kr. Tjek prisoversigten eller andre overnatningsmuligheder her.